Deprecated: Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in /www/phebodk_345/public/wp-includes/class-wp-hook.php on line 85

Deprecated: Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in /www/phebodk_345/public/wp-includes/class-wp-hook.php on line 87
Eltavler - Phebo Installation

Vedligeholdelse & Udskiftning af Eltavle

Er din eltavle sikker og lovlig?

Vedligeholdelse & Udskiftning af Eltavle

Eksperter i eltavler

Skal du have udskiftet din eltavle, foretaget vedligeholdelse eller have installeret en ny? Så er du det rette sted. Hos Phebo ApS er vi specialister i eltavler, og har mange års erfaring. Som autoriseret elektrikerfirma kan du stole på, at du får den højeste kvalitet, når du vælger os til at stå for opgaven.

Siden sommeren 2008 har det været et lovkrav, at alle boliger i Danmark er forsynet med et HFI eller HPFI relæ. Dette betyder, at din gamle el-tavle skal udskiftes med en ny og moderne tavle, såfremt den er fra før juli 2008.

Phebo ApS er dit lokale elektrikerfirma i Næstved, Vordingborg, på Møn og på resten af Sjælland. Vi er et familieejet firma, som har udført en lang række opgaver for privat, erhverv og boligforeninger siden 1999 – Og nu står vi klar til at hjælpe dig med moderne og sikre løsninger.

Autoriseret elinstallatør med mange kompetencer

Vores store erfaring og brede faglighed gør, at vi kan løse alle typer opgaver inden for elektrikerbranchen. Vi kan blandt andet bistå med rådgivning og udførsel inden for følgende typer af opgaver:

  • Vedligeholdelse af eltavle
  • Udskiftning af eltavle
  • installation af eltavle
  • El-tjek
  • El-renovering
  • Og meget mere

Søger du andet end ovenstående? Så tøv ikke med at kontakte os. Som autoriseret elektrikerfirma kan vi altid finde en løsning, som passer til dine behov og ønsker.

Start dialogen omkring din eltavle

Hos Phebo ApS er vi stolte over vores arbejde, og har konstant fokus på det gode håndværk. Vælg en elinstallatør der lytter til dine behov, og forstår dine ønsker.

Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, omkring dine behov og ønsker. Hertil gennemgår vi gerne hvordan vi på bedste vis kan hjælpe dig med en optimal og korrekt løsning.
Vi kan kontaktes på telefon: 40 89 13 19 eller på E-mail: Pho@phebo.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hos Phebo ApS tilbyder vi døgnservice, hvorfor du kan få løst dine problemer, når det passer ind i dit skema, og hvis der opstår noget akut – Det kalder vi for fleksibilitet ud over det sædvanlige.

40 89 13 19

Få et uforpligtende tilbud

Beskriv gerne din opgave, så vi på bedste vis kan besvare din henvendelse.

  • Kvalitetsarbejde uden kompromis

  • Personlig kontakt og rådgivning

  • Sagstyring med fuld dokumentation

  • 24/7 vagtordning