Deprecated: Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in /www/phebodk_345/public/wp-includes/class-wp-hook.php on line 85

Deprecated: Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in /www/phebodk_345/public/wp-includes/class-wp-hook.php on line 87
Elinstallationer - Phebo Installation

Elinstallationer

Løsninger efter dine behov og ønsker

Elinstallationer

Autoriseret elektrikerfirma med stor erfaring

Skal du have udført elektrikerarbejde i privaten, på kontoret, i din boligforening eller noget helt fjerde? Så er Phebo ApS det sikre valg. Vi har mange års erfaring, og sætter en stor ære i kvaliteten af vores arbejde – Hertil er vi autoriserede.

Som familieejet elektrikerfirma siden 1999 har vi styr på det, som vi laver. Vi taler dog altid i øjenhøjde, så du er 100% med i processen. Hertil overholder vi altid det aftalte, hvorfor vi heller ikke har nogle skjulte gebyrer. Dette er således din garanti for sikre og veludførte elinstallationer, samt priser som holder.

Forkerte elinstallationer er farlige, og kan forårsage brand samt personskader. Derfor bør du altid overlade dit elektrikerarbejde til en professionel og autoriseret elinstallatør.

Mulighederne er mange

Vores mange års erfaring, brede faglighed og store ekspertise gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

  • Elinstallationer
  • Eltavler
  • Eltjek
  • Port- & Dørtelefon
  • Bolignetværk (Fiber, Coax, Data og PDS)
  • Og meget mere

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører en lang række specialopgaver, og tilbyder døgnservice. Hertil dækker vi hele Sjælland.

Hos Phebo ApS har vi en professionel tilgang til alle typer opgaver. Dette gælder uanset opgavens størrelse og kompleksitet. Vi kommer altid til tiden, og efterlader aldrig før opgaven er 100% udført. Men måske vigtigst af alt – Før du er 100% tilfreds.

Kontakt autoriseret elinstallatør

Lad os tage en uforpligtende samtale omkring dine behov og ønsker allerede i dag – Sammen finder vi den bedste løsning til lige netop din opgaver. Dette til den absolut bedste pris.

Vi kan kontaktes på telefon: 40 89 13 19 eller på E-mail: Pho@phebo.dk Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hos Phebo ApS tilbyder vi døgnservice, hvorfor du kan få løst dine problemer, når det passer ind i dit skema, og hvis der opstår noget akut – Det kalder vi for fleksibilitet ud over det sædvanlige.

40 89 13 19

Få et uforpligtende tilbud

Beskriv gerne din opgave, så vi på bedste vis kan besvare din henvendelse.

  • Kvalitetsarbejde uden kompromis

  • Personlig kontakt og rådgivning

  • Sagstyring med fuld dokumentation

  • 24/7 vagtordning