Deprecated: Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in /www/phebodk_345/public/wp-includes/class-wp-hook.php on line 85

Deprecated: Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in /www/phebodk_345/public/wp-includes/class-wp-hook.php on line 87
Bolignetværk - Phebo Installation

Bolignetværk

Autoriseret elektrikerfirma med Døgnservice

Bolignetværk

Eksperter i netværk til boliger

Er din netværksløsning klar til fremtiden? Hos Phebo ApS har vi stor erfaring og bred faglighed inden for bolignetværk. Gennem årene har vi hjulpet private, erhverv og boligforeninger med at få hurtigere og bedre løsninger.

Mulighederne er mange, når det kommer til bolignetværk. Den rette løsning kræver oftest et professionelt og erfarent øje, for at kunne se – Og det har vi. Som professionel fibertekniker i København og resten af Danmark, løser vi selv de mest komplicerede opgaver.

Hos os er kunden altid i fokus. Vi lytter til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores store ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger. Løsninger i høj kvalitet og til en god pris.

En bred vifte af muligheder

Hos Phebo ApS er vi certificerede fiberteknikere, men vi kan også tilbyde en række andre ydelser inden for bolignetværk. Disse består blandt andet i følgende:

  • COAX
  • Dataløsninger
  • PDS

Vi arbejder med bolignetværk i mange forskellige forbindelser. Alt lige fra knækkede kabler, overgravning og fusionssplidsning til fejlretning med OTDR til større udrulningsprojekter og opbygning af stationer.

Hos Phebo ApS har vi vores egen gravemaskine, og kan derfor løse opgaven 100% uden hjælp fra eksterne håndværkere. Dette sikre høj effektivitet, god kvalitet og en billigere regning for d

Kontakt os og få den perfekte netværksløsning

Er du nysgerrig på om din nuværende netværksløsning til boligen er optimal? Måske vil du høre mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig? Uanset hvad, så sidder vi klar ved telefonen, og kan finde den rette løsning til dine behov og ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon: 40 89 13 19 eller på E-mail: Pho@phebo.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hos Phebo ApS tilbyder vi døgnservice, hvorfor du kan få løst dine problemer, når det passer ind i dit skema, og hvis der opstår noget akut – Det kalder vi for fleksibilitet ud over det sædvanlige.

40 89 13 19

Få et uforpligtende tilbud

Beskriv gerne din opgave, så vi på bedste vis kan besvare din henvendelse.

  • Kvalitetsarbejde uden kompromis

  • Personlig kontakt og rådgivning

  • Sagstyring med fuld dokumentation

  • 24/7 vagtordning