Deprecated: Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in /www/phebodk_345/public/wp-includes/class-wp-hook.php on line 85

Deprecated: Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in /www/phebodk_345/public/wp-includes/class-wp-hook.php on line 87
Antenner & Paraboler - Phebo Installation

Antenner & paraboler

Servicering, opdatering og opsætning

Antenner & paraboler

Autoriseret elektrikerfirma med kunden i fokus

Trænger din antenne, antenneanlæg eller parabol til en opdatering eller udskiftning? Måske skal du have installeret et helt nyt? Uanset hvad du har brug for i den forbindelse, så står Phebo ApS klar til at hjælpe dig. Med mere end 30 års erfaring inden for antenneanlæg og paraboler, kan du trygt overlade opgaven til os.

Årsagerne til at få opdateret eller udskiftet din parabol eller antenneanlæg kan være mange, grundet tidens hastige ændringer. For at opnå det perfekte resultat anbefales det, at du overlader sådanne opgaver til professionelle – Og det er vi hos Phebo ApS.

Hos os går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Vi har altid kunden i fokus, og lytter til dine behov samt ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den optimale løsning.

En bred vifte af muligheder

Vores mange års erfaring med antenner og paraboler gør, at vi kan udføre alle typer opgaver inden for området – Dette gælder uanset om du er privatperson, erhverv, boligforening, antenneforening eller noget helt femte. Vi har blandt andet stor erfaring med følgende typer af opgaver:

  • Specialister i Fællesantenneanlæg
  • Service og opsætning af parabol
  • Service og opsætning af antenneanlæg i alle størrelser
  • Fordeling af antennesignaler til flere rum i bygningen
  • Og meget mere

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører alle typer opgaver inden for paraboler og antenneanlæg – Store som små.

Kontakt os og få et tilbud

Start dialogen omkring dine ønsker og behov allerede i dag. Vi gennemgår nøje din opgave, så vi på bedste vis kan finde den bedste løsning. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til lige netop din opgave.

Vi kan kontaktes på på telefon: 40 89 13 19 eller på E-mail: pho@phebo.dk Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular i bunden af siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hos Phebo ApS tilbyder vi døgnservice, hvorfor du kan få løst dine problemer, når det passer ind i dit skema, og hvis der opstår noget akut – Det kalder vi for fleksibilitet ud over det sædvanlige.

40 89 13 19

Få et uforpligtende tilbud

Beskriv gerne din opgave, så vi på bedste vis kan besvare din henvendelse.

  • Kvalitetsarbejde uden kompromis

  • Personlig kontakt og rådgivning

  • Sagstyring med fuld dokumentation

  • 24/7 vagtordning